скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
2
1
1
2
4
4
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Año Nuevo : 
Viernes Santo : 
Sábado Santo : 
Día del Trabajador : 
Día de las Glorias Navales : 
San Pedro y San Pablo : 
Virgen del Carmen : 
Asunción de la Virgen : 
Fiestas Patrias : 
Glorias del Ejército : 
Descubri. de Dos Mundos : 
Iglesias Evan. y Protest. : 
Todos los Santos : 
Inmaculada Concepción : 
Navidad : 
..в Chile
сьогодні, вівторок, 23 липень, 2019

робочий день : так
тиждень : 30 / 52
день року : 204 / 365
робочий день року : 141 / 250
приурочувати (UTC -04) : 23:19
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:19

UTC
-09
Alaska
19:19

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:19

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:19

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:19

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:19

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:19

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:19 (+1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:19 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:19 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:19 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:19 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:19 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:04 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:19 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:19 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:19 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:19 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:19 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

23
23:19
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel