скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376h
вівторки :
50
400h
середи :
51
408h
четверги :
52
416h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1992h
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
52
53
5
2
1
0
3
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2023 :

Año Nuevo : 
Viernes Santo : 
Sábado Santo : 
Día del Trabajador : 
Día de las Glorias Navales : 
San Pedro y San Pablo : 
Virgen del Carmen : 
Asunción de la Virgen : 
Fiestas Patrias : 
Glorias del Ejército : 
Descubri. de Dos Mundos : 
Iglesias Evan. y Protest. : 
Todos los Santos : 
Inmaculada Concepción : 
Navidad : 
..в Chile
сьогодні, субота, 25 січень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 04 / 52
день року : 25 / 366
робочий день року : 17 / 252
приурочувати (UTC -04) : 07:06
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:06

UTC
-09
Alaska
02:06

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:06

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:06

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:06

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:06

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:06

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:06

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:06

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:06

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:06

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:06

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:06

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:51

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:06

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:06

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:06

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:06

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:06 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

25
07:06
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel