скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата ($):
40640
0
0
0
0
0
52
52
3
0
1
1
3
4
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2004 :

Año Nuevo : 
Viernes Santo : 
Sábado Santo : 
Día del Trabajador : 
Día de las Glorias Navales : 
San Pedro y San Pablo : 
Virgen del Carmen : 
Asunción de la Virgen : 
Fiestas Patrias : 
Glorias del Ejército : 
Descubri. de Dos Mundos : 
Iglesias Evan. y Protest. : 
Todos los Santos : 
Inmaculada Concepción : 
Navidad : 
Визначте період
..в Chile
сьогодні, понеділок, 19 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 293 / 366
робочий день року : 201 / 252
приурочувати (UTC -04) : 16:42
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:42

UTC
-09
Alaska
12:42

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:42

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:42

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:42

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:42

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:42

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:42

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:42

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:42

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:42

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:42

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:42

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:27 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:42 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:42 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:42 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:42 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:42 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

19
16:42
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel