скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
24
192
вівторки :
24
192
середи :
25
200
четверги :
25
200
п'ятниці :
23
184
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
968
заробітна плата ($):
19360
0
0
0
0
0
25
25
1
1
0
1
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Virgen del Carmen : 
Asunción de la Virgen : 
Fiestas Patrias : 
Glorias del Ejército : 
Descubri. de Dos Mundos : 
Iglesias Evan. y Protest. : 
Todos los Santos : 
Inmaculada Concepción : 
Navidad : 
Визначте період
..в Chile
сьогодні, четвер, 9 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 28 / 52
день року : 191 / 366
робочий день року : 132 / 252
приурочувати (UTC -04) : 10:58
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:58

UTC
-09
Alaska
06:58

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:58

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:58

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:58

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:58

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:58

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:58

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:58

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:58

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:58

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:58

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:58

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:43

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:58

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:58

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:58

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:58 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:58 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

09
10:58
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Argentina
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel